سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هیچ صدقه ای نزد خدا، محبوب تر از حقگویی نیست . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]
 
دوشنبه 95 اسفند 30 , ساعت 11:1 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مقایسه اقتصادی جیره های تنظیم شده بر اساس احتیاجات CNCPS و سنتی بر عملکرد بره های نژاد شال و آمیخته شال و سنجابی تحت word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مقایسه اقتصادی جیره های تنظیم شده بر اساس احتیاجات CNCPS و سنتی بر عملکرد بره های نژاد شال و آمیخته شال و سنجابی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مقایسه اقتصادی جیره های تنظیم شده بر اساس احتیاجات CNCPS و سنتی بر عملکرد بره های نژاد شال و آمیخته شال و سنجابی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مقایسه اقتصادی جیره های تنظیم شده بر اساس احتیاجات CNCPS و سنتی بر عملکرد بره های نژاد شال و آمیخته شال و سنجابی تحت word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
تاکنون مبنای تنظیم جیره غذایی بره های نر پرواری NRC و ARC بوده ؛ این در حالی است که CNCPS به عنوان جدید ترین سیستم بیان کننده احتیاجات نشخوار کنندگان امروزه مطرح شده است. به منظور مطالعه و مقایسه دو نوع مدیریت تغذیه (علمی و سنتی) در منطقه گلپایگان تعداد 12 راس بره نر در دو تیمار مورد آزمایش قرار گرفت. در تیمار CNCPS؛ 4 تکرار و در هر تکرار 2 راس بره نر و در تیمار سنتی، 2 تکرار و در هر تکرار 2 راس بره نر در محدوده سنی 7 ماهگی در قالب طرح تصادفی ناقص مورد تحقیق قرار گرفتند. طول دوره پروار نیز 90 روز بود . خوراک های مصرفی در جیره غذایی به روش CNCPS شامل :سیلوی ذرت، گندم، کاه جو، کربنات کلسیم و دی کلسیم فسفات و در جیره سنتی شامل : سیلوی ذرت و گندم بود که در طی سه وعده غذایی در شبانه روز در اختیار بره ها قرار داده می شد. نتایج حاصل از آزمایش نشان داد که بره های تغذیه شده با جیره های علمی و سنتی از نظر افزایش وزن روزانه ، ضریب تبدیل غذایی دارای اختلاف معنی داری بودند (P<0.05). وزن نهایی بره ها با هم اختلاف معنی داری داشتند و بیشترین افزایش وزن روزانه کل دوره 15/7 کیلوگرم و کمترین آن 7/9 کیلوگرم به ترتیب در بره های تغذیه شده با جیره های CNCPS و سنتی مربوط به نژاد شال مشاهده گردید (P<0.05).

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ